pondelok 2. decembra 2013

Dievča, ktoré koplo do osieho hniezda

"Život nám prináša veľa možností a príležitostí. Je len na nás ako ich vyžijeme a otočíme ich vo svoj prospech." ... "Každý z nás môže byť tým, čo chce."

Radia nám mnohé časopisy a portáli.
Každý z nás má svoje sny. Niekto chce byť spevákom, lekárom, modelkou, učiteľkou, futbalistom.. Niekto chce nájsť svoju spriaznenú dušu, byť šťastný... 
Na internete si môžete prečítať mnoho návodov a rád, ale ktorá je pre vás ta pravá? Podla mňa nie je žiadny návod alebo recept. Každý si svoj úspech musí vybudovať sám. Cesta je ale namáhavá a plná otázok. 
Tiež sa vám niekedy stalo, že ste niečo chceli, ale nevedeli ste, či je to správna vec? Či tým náhodou neublížite niekomu inému, alebo či pri tej ceste náhodou nestratíte niekoho, kto je vám blízky? Mali ste chuť niečo zmeniť a už ste naozaj boli odhodlaný to spraviť, len zrazu ste sa zamysleli a zistili ste, že možno ani neviete, čo chcete. Bojíte sa, či si vyberiete správne. 
V každom z nás sú pochybnosti, ale nesmieme sa báť robiť rozhodnutia, čo zmenia náš život. Pokiaľ neskúsite, nebudete to vedieť. 
Čo keď ten chlapec, ktorého sa tak bojíš osloviť je ten pravý? Čo keď ta súťaž, do ktorej sa hanbíš prihlásiť ti zmení život? Čo keď ten pokus stojí za to?

Poďme to spolu zmeniť :)..



pripájam fotku z najnovšieho fotenia ...
Vaša adminka Lucka :)

3 komentáre:

  1. Tak nad týmto premýšľam v posledné dni dosť často...mám do toho ísť? chcem to naozaj ? snáď tie obavy prekonám...:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to sme dve;). Je ťažké sa niekedy rozhodnúť správne. Budem ti držať palce :).

      Odstrániť