nedeľa 25. augusta 2013

Ako sa starám o moje vlasy?

Ahoj,

keďže som dostala nejaké dotazy na to, ako sa starám o moje vlasy, rozhodla som sa, že o tom napíšem článok. Takže tu je všetko o mojich vlasoch:).

Moje rady
1. 
V prvom rade, vlasy si nefarbím, a ani som si nikdy nefarbila. Nejako ma to neláka a páči sa mi moja prirodzená farba. Možno niekedy v budúcnosti zmením názor. Niektorým dievčatám by som tiež poradila vlasy si zbytočne nefarbiť. Keď sa už napriek všetkému aj tak rozhodnete, že si vlasy nafarbíte, navštívte kaderníka. Hrozí tam potom menšie riziko, že sa vám vlasy zničia.

2.
Niekedy si vlasy nechajte vysušiť bez fénov a žehličiek. Ak používate žehličku alebo fén, zaobstarajte si prípravok na ochranu vlasov. Teraz je ich už veľa, stačí sa pozrieť dobre v drogérii. 

3.
Tiež mi veľmi pomáhajú rôzne domáce masky na vlasy. Ako napríklad vajíčko+olivový olej (nezmývať teplou vodou). Pre blondínky je dobré, keď si vlasy sem tam opláchnu harmančekovým čajom.

4.
Pravidelne navštevujte kaderníka, nech vám zastrihne končeky vlasov, aby sa vám vlasy zbytočne nelámali.

Aké produkty používam 


Garnier Fructis Goodbye Damage
Videla som recenziu, vyskúšala som a vyhovuje mi. Dokonca som spozorovala, že naozaj zaberá.
 http://i.parfums.sk/detail/2/garnier/garfgow_kcnd10/garnier-fructis-goodbye-damage-posilnujuci-balzam-pre-poskodene-vlasy___2.jpg

AVON Advance Techniques (styling)
Ochranný sprej pri fénovaní. Objednala som si ho na skúšku a zapáčil sa mi, takže ho objednávam zase:D. Keď si ho pred fénovaním nastriekam na vlasy, tak vlasy potom nemám také vysušené. Cena je tiež v pohode.
http://avonshop.co.uk/shop/Assets/images/prod/prod_1103614.jpg 

AVON Advance Techniques 
Nezmývateľná kúra na vlasy s marockým argánovým olejom + sérum na suché končeky vlasov. Najlepšia kúra, čo som vyskúšala. Tieto oleje na vlasy mám veľmi rada a hlavne tie, ktoré sa nezmývajú. Vlasy mám lesklé a vyživené. Odporúčam oba produkty.

http://avonshop.co.uk/shop/Assets/images/prod/prod_1136182.jpghttp://img.dooyoo.co.uk/GB_EN/orig/0/1/7/7/8/177840.jpg

Advance Techniques strengthen protect
Ďalšia kúra na vlasy bez oplachovania. Strašne dobrá a naozaj pomáha + krásne vonia!
http://avonshop.co.uk/shop/Assets/images/prod/prod_1159130.jpg
Balea oil repair shampoo +conditioner
Objavila som v Dm drogérii, a tak som si povedala, že ich vyskúšam. Cena je viac než prijateľná. Neobsahuje žiadne silikóny, čo je tiež veľké plus a funguje tiež veľmi dobre. Takže za mňa plus.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjx5smD8JvYIwXH1adnPceK_tI5nXAy1F0fUgxbPl8OJ4KQURWpJXmRmt6xO14YPEhZoyiLoqoV9LeThYUPkifCa0ThvWenUh45qHNYvyZAj6QSZkRoCfBC5IcyDltazNJomGZIxL95q7Y/s320/bal_oil_repair_art.jpg

Dúfam, že moje rady využije, a že vám trocha pomohli.:)

Lufinka








Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára